2019-10-19 15:28:39• hírek • (x)

Ne feledd: szombat este éjszakai fürdőzésre vár az Aquastar!

Jó hírünk van mindazoknak, akik már hiányolták a régió kedvenc élmény- és gyógyfürdője által rendezett éjszakai fürdőzéseket, az Aquastar ugyanis ezen a szombat estén, 22 órától ismét szélesre tárja kapuit a medencék és a szaunaszeánszok szerelmesei előtt.

Az Aquastar az idei szezont egy minden eddiginél különlegesebb programmal nyitja meg, melyben ez alkalommal az Activital Sports Center is közreműködik. Ez azt jelenti, hogy a szervezők nem csak egy latin dallomokkal fűszerezett fergeteges bulival, illetve az óránként megrendezett, pihentető szaunaszeánsokkal várnak majd, hanem készülnek egy különleges aquazumbával is. Mi több, egy különleges meghívott is tiszteletét teszi majd, ki ezen az estén nem lesz más, mint Paul Chi aquazumba oktató.


Egy belépőjegy változatlanul 28 lej, ami természetesen magába foglalja az összes fedett élménymedence, a termálvizes medencék és a szaunák használatát, valamint a forró hangulatú szaunaszeánszokon való részvételt is. Ugyanakkor az étterem is készül már az estére, ők ínycsiklandó falatokkal és kiváló koktélokkal várják majd a szórakozásra éhes vendégeket. Elő tehát a fürdőruhával, és szombaton, 22 órakor merülj el te is az éjszakai fürdőzések hamisítatlan élményében.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: